Opis forum
Użytkownik
Dopiero wczoraj skończyliśmy zawody w skokach. A już organizujemy takie... Hm... Trochę nieoficjalne zdawanie na brązową odznakę. Sprowadzamy trójkę dobrych sędziów. Takich zawodowych. Dorota kupuje nowy parkur. Prawie taki jak na zawodach *.*
Mogą zdawać wszyscy w wieku od 13 w zwyż lat. To u nas prawie wszyscy ... Jeżeli oczywiście mają taką ochotę. Każdy indywidualnie na Dużym Lonżowniku (stoi prawie nieużywany to go wykorzystamy ). Zdajemy od 10.10.09 r. do 18.10.09 r.
Zapraszamy!
Administrator
Ze swojego własnego doświadczenia wiem, że to nie jest proste. To były moje pierwsze zawody ... Jeszcze je pamiętam. Startowałam na takim Atlantyku z mojej szkółki jeździeckiej. I nawet dostałam tą brązową odznakę Byłam z siebie taka dumna
Ah... Ta moja zabójcza skromność xD
Użytkownik
Ja już mam to za sobą. Miałam wtedy 14 lat. Byłam w kwiecie wieku, trudnym wieku ... Uciekłam z domu xD
I poszłam prosto na zawody. Startowałam na takiej klaczy Erfora. Miałam jedną zrzutkę, czyli 2 punkty karne... Oblali mnie, ale zdawałam jeszcze raz za rok na takim wałachu Szyldzie xD Niezapomnę stójki na sam koniec. I zdałam w końcu ... Eh...
Użytkownik
A ja na takim kucu zdawałam na brązową. Nazywała się Fuska ... Rany, jak ja za nią tęksknię...
Administrator
Wszystko się powiodło. Mam na dzieję, że się Wam podobało